Fotografen

Jennie Li, född 1992, uppväxt på Gotland

Ett brinnande intresse för fotografering har existerat innan jag ens hann bli tonåring då jag började fota allt med min mobilkamera. Jag är en av många självlärda fotografer och har fotat framförallt hästar, hundar och natur då detta är vad jag haft tillgång till ända sedan jag plockade upp kameran.

Utöver att fota djur och natur älskar jag att kunna uttrycka diverse känslor i bilder och bli kreativ med detta, samt att leka runt med ljus, färger och så vidare för att fortsätta lära och utveckla mig själv. Något jag upptäckt de senaste åren är en passion för att fota konserter, festivaler och andra event efter att ha fått chansen att göra just detta, vilket kombinerar mitt intresse för just musik och att fånga dessa speciella ögonblick och känslor på bild.

Jag hoppas att jag i framtiden kommer kunna fortsätta utvecklas som fotograf och att jag kommer kunna leva på detta, samt kombinera det med mitt intresse för att resa och på så sätt fånga fler fantastiska bilder världen över, oavsett om det är konserter, djur eller natur!